Exit
  • DGradio One

    ABOUT US

    Μέσα από την αγάπη μας για τη μουσική και το ραδιόφωνο δημιουργήθηκε το DGradio One...!!! Ένας οnline ραδιοφωνικός σταθμός,που δεν μπαίνει σε καλούπια γιατί εδώ ακούς τα πάντα! Όλες οι επιτυχίες του χθες και του σήμερα...παίζουν εδώ…!!!

    Privacy Policy

    ___________________________________________

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ DGradio One

    Δώσε αίμα... Σώσε μια ζωή!

    read more

    News & Events

    08/07/2020

    Αντύπας New Song!

    Ο Αντύπας επιστρέφει με το απόλυτα λαϊκό χορευτικό τραγούδι του καλοκαιριού με τίτλο "Για να παίρνεις τέτοια ώρα" Στίχοι: Βασίλης Παπαδόπουλος Μουσική: Πρόδρομος Μαζλουμίδης

    LISTEN HERE

    07/07/2020

    Δημητρίου Άντζελα New Song!

    Κυκλοφόρησε από τη Heaven το νέο τραγούδι της Lady με με τίτλο "Βγες" Σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Βασίλη Δήμα.

    LISTEN HERE

    06/07/2020

    Μπουγάς Τάσος New Song!

    Το νέο τραγούδι του «πλανητάρχη» "Μπράβο σου κορίτσι μου" Στίχοι: Σπύρος Πανδής, Μουσική: Άρης Ράικος

    LISTEN HERE

    29/06/2020

    Γιώρκας Λούκας New Song!

    Ανανεωμένος και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση ο Λούκας Γιώρκας μάς παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο "Πάμε απ'την αρχή"....

    LISTEN HERE

    22/06/2020

    Κιάμος Πάνος New Summer Song!

    Ο Πάνος Κιάμος φέρνει μία μουσική πρόταση που θα εκπλήξει με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του εκρηκτικού single «Θα Περάσει», ο αγαπημένος καλλιτέχνης το κοινού προχωρά με την ίδια ακριβώς διάθεση έχοντας σκοπό να συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει να χαρίζει με απίθανη ευκολία τραγούδια που μαγνητίζουν κατευθείαν και γίνονται ατάκες...

    LISTEN HERE

    21/06/2020

    Χατζηγιάννης Μιχάλης...New Song!

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική κυκλοφορία με τίτλο «Χορεύω». Ένα αισιόδοξο τραγούδι με χορευτικό ρυθμό που δημιουργεί μια μοναδική καλοκαιρινή διάθεση.

    LISTEN HERE

    19/06/2020

    Μακεδόνας Κώστας New Song!

    Ο Κώστας Μακεδόνας παρουσιάζει το καινούργιο τραγούδι τους με τίτλο «Να Μ’ Αγαπάς Όσο Κανείς». Μία ρυθμική, αέρινη μπαλάντα σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Νικόλα Μαυρέση.. Κυκλοφορεί από τη Heaven Art και μπορείτε να το ακούσετε αποκλειστικά στο Spotify.

    LISTEN HERE

    16/06/2020

    Σαμπάνης Γιώργος «Εγώ γεννήθηκα άγρια θάλασσα…»

    Την πιο «Άγρια Θάλασσα» φέρνει ο Γιώργος Σαμπάνης στο φετινό καλοκαίρι μας. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι και υπόσχεται να μας συναρπάσει ξανά με τις μελωδίες και την ερμηνεία του,έχοντας ως τελικό σκοπό να μας παρασύρει στη δική του «Άγρια Θάλασσα»....

    READ MORE

    10/06/2020

    Οικονομόπουλος Νίκος New Song!

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη νέα δισκογραφική του στέγη με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο "Σκάσε ένα φιλί". Για άλλη μία φορά ο δημοφιλής καλλιτέχνης εκπλήσσει ευχάριστα και δίνει το σύνθημα για αξέχαστες καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες! Το νέο του single «Σκάσε Ένα Φιλί» το υπογράφουν δύο καταξιωμένοι δημιουργοί που του έχουν χαρίσει κορυφαίες επιτυχίες και στο παρελθόν. Τον Χρήστο Δάντη στη μουσική & τον μοναδικό Νίκο Σαρρή στους στίχους.

    Listen Here

    09/06/2020

    Αργυρός Κωνσταντίνος New Song!

    Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο "Αθήνα μου" σε στίχους & μουσική του Λευτέρη Κιντάτου και μέσα σε 24 ώρες βρέθηκε στο Νο1 των τάσεων του YouTube, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και θετικά σχόλια! To "Αθήνα μου" μετρά πάνω από 3.5 εκατομμύρια προβολές,ενώ έχει γίνει viral στα social media.

    Listen Here

    03/06/2020

    Άρση μέτρων στη διασκέδαση!

    Στις 8 Ιουνίου ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης & 1 Ιουλίου ξεκινούν οι συναυλίες! Ανακοινώθηκε σήμερα από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκο Παπαθανάση, η περαιτέρω σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων. Μεταξύ άλλων, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου επανεκκινούν οι υπηρεσίες που παρέχονται από κέντρα διασκέδασης και night clubs. Επίσης την Τετάρτη 1 Ιουλίου επανεκκινούν οι δραστηριότητες με αντικείμενο την πραγματοποίηση οποιασδήποτε παράστασης με παρουσία κοινού, δηλαδή συναυλιών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Όπως σημείωσε ο υφυπουργός: «Όλοι οι οικονομικοί φορείς επαναλειτουργούν με συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας».

    read more

    02/06/2020

    Blackout Tuesday

    Η Blackout Tuesday είναι η αντίδραση της μουσικής βιομηχανίας στη δολοφονία του George Floyd. Η μουσική βιομηχανία κατεβάζει ρολά και αφιερώνει τη σημερινή ημέρα στη δολοφονία του George Floyd, προς ένδειξη αλληλεγγύης στη μαύρη κοινότητα. Πλήθος κορυφαίων δισκογραφικών εταιρειών ανά τον κόσμο οργανώνουν την «Blackout Tuesday» και σταματούν τη μουσική και τις δραστηριότητές τους για μία ημέρα, ενθαρρύνοντας τον κοινό να προβληματιστεί για τη δολοφονία του George Floyd, για το ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και τη βία. Στη εν λόγω ενέργεια συμμετέχουν εταιρείες από τους ομίλους της Universal Music Group (Republic Records, Interscope Records, Island Records, Def Jam, Capitol Records κ.ά.), της Sony Music (Columbia Records, RCA Records κ.λπ.) και της Warner Music Group (Warner Records, Atlantic Records κ.ά.). Από ελληνικής πλευράς στην Blackout Tuesday παίρνει μέρος η Minos EMI, ως θυγατρική της Universal Music Group. «Αυτήν την Τρίτη, 2 Ιουνίου, η Minos EMI θα τιμήσει την Blackout Tuesday», αναφέρεται σε δημοσίευση της δισκογραφικής εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα. «Στεκόμαστε με αλληλεγγύη δίπλα στη μαύρη κοινότητα και στις φωνές των μαύρων σε ολόκληρο τον κόσμο, στη μάχη κατά της αδικίας, του ρατσισμού και της ανισότητας», τονίζεται. Η ανάρτηση ολοκληρώνεται με ένα στίχο του Γιάννη Ρίτσου, που μελοποιήθηκε από τον Χρήστο Λεοντή και ντύθηκε με τη φωνή του Νίκου Ξυλούρη: «Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ’ τον κόσμο. Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο».

    read more

    29/05/2020

    Νατάσα Θεοδωρίδου - Νέο τραγούδι

    «Παραδόθηκα σε σένα» Η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της «Παραδόθηκα Σε Σένα», με το οποίο θα φέρει φέρει άπλετο φως και ζεστασιά στο φετινό καλοκαίρι μας. Το «Παραδόθηκα Σε Σένα» διαδέχεται για την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα την επιτυχία «Χαρτοπόλεμος», ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που σφραγίστηκε από τη στιβαρή ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει επτά συνεχόμενους μήνες αδιάκοπης παρουσίας στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart. Λαμπερή, χαρούμενη και με διάθεση στα ύψη, η Νατάσα Θεοδωρίδου δημιουργεί όπως μόνο εκείνη ξέρει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, για να παραδοθείτε στη γοητεία της χωρίς δεύτερη σκέψη. Τη μουσική και τους στίχους του «Παραδόθηκα Σε Σένα» υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές και δημιουργούς της γενιάς του, ο οποίος συνεχίζει την δοκιμασμένη συνεργασία του με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

    Listen Here

    03/06/2020

    Ο Χρήστος Μάστορας δίνει τη φωνή του στο «Silver Moon» του Velix και των Playmen!

    Το «Silver Moon» έχει συμπεριληφθεί από πολλούς παγκοσμίου φήμης DJs στις λίστες τους στο Spotify. Ακόμα μία διεθνή επιτυχία έβαλαν στο ενεργητικό τους οι Playmen. Το single «Silver Moon», η συνεργασία τους με τον επιτυχημένο DJ και παραγωγό Velix και τα υπέροχα φωνητικά του Χρήστου Μάστορα από τις MEΛΙSSES, ακούγεται δυνατά ανά τον κόσμο. Το hit single έγινε αμέσως δεκτό με ενθουσιασμό. Επίσης, θετικές κριτικές και σχόλια έχει αποσπάσει το music video που το συνοδεύει και εξιστορεί το πώς ανακαλύφθηκε η Αφροδίτη Της Μήλου και πώς έφτασε να εκτίθεται στο Μουσείο του Λούβρου, στο Παρίσι. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το «Silver Moon» ξεπέρασε τα 200.000 streams στο Spotify.

    read more

  • Top 10

    No1 ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

    Αθήνα μου

    Listen Here

    Νο2 ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

    Παραδόθηκα σε σένα

    Listen Here

    Νο3 ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    Σκάσε ένα φιλί

    Listen Here

    No4 ΜΕΛΙΣΣΕΣ

    Μισή καρδιά

    Listen Here

    Νο5 ΒΕΡΤΗΣ ΝΙΚΟΣ & AMIR

    Η λέξη σ'αγαπώ

    Listen Here

    Νο6 ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    Διανυκτερεύω

    Listen Here

    Νο7 ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    Άλλαξέ τα όλα

    Listen Here

    Νο8 ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

    Τα λέμε το βράδυ

    Listen Here

    Νο9 ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Ένα λεπτό

    Listen Here

    Νο10 ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΙΤΗ & ΡΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

    Κιβωτός

    Listen Here

    DGradio One Friend's

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...!!!

    Για πληροφορίες σχετικά με το νέο κορωνοϊό καλέστε στη γραμμή 24ης λειτουργίας 1135 . Ο ΕΟΔΥ παρακολουθεί από την αρχή τις εξελίξεις που αφορούν το νέο στέλεχος κορωνοϊού (2019-nCoV) και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων.....

    read more

    Το Χαμόγελο του παιδιού είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Η δράση του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο...

    read more

    Το σωματείο "Σύλλογος Φίλων Παιδών με Καρκίνο" «ΕΛΠΙΔΑ» ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων γυναικών με πρωτοπόρο την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Ο Σύλλογος από την ίδρυση του έως σήμερα,υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο νοσηλείας.

    read more

    Η «Γραμμή Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικός Εθελοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2006 από τον Γεράσιμο Κουρούκλη, πλαισιωμένο από μία ομάδα ανθρώπων με επιστημονική γνώση και εμπειρία στο χώρο της κοινωνικής μέριμνας, της σωματικής και ψυχικής υγείας....

    read more

    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών «Π.Ο.Σ.Ε.Α.» ιδρύθηκε το 1987 και είναι μια μη Κερδοσκοπική Εθελοντική Οργάνωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία στην χώρα μας. Έχει Μέλη σε όλη τη χώρα που προσπαθούν να μετατρέψουν τους αιμοδότες αναπλήρωσης σε τακτικούς εθελοντές αιμοδότες...

    read more

    Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των αδέσποτων κυρίως ζώων σε έκτακτη ανάγκη.Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές, δεν επιδοτείται από το ελληνικό κράτος ή την Ε.Ε. και στηρίζεται στις συνδρομές των μελών της, σε δωρεές, χορηγίες και εκδηλώσεις για ευόδωση των σκοπών της.

    read more

  • Studio

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ

    DGradio One Live For Smartphone

    Όσοι φίλοι ακούτε από κινητά ή tablet με χρήση δεδομένων χρησιμοποιήστε αυτό τον Player για λιγότερη ογκοχρέωση.

    DGradio One Program

    10:00 - 12:00 "Όλα στο Multi"

    Καθημερινά συντροφιά σας η Μαίρη Σκέτου για να μαθαίνετε όλα τα νέα της ημέρας!


    10...ΝΤΑΝ "Όλοι αυτοί που ξενυχτάν"

    Από Δευτέρα έως Παρασκευή ο Δημήτρης Σκέτος και "Όλοι αυτοί που ξενυχτάν" έχουν ραντεβού στο DGradio One


    Σ/Κ παρέα με τις "Μεγάλες Φωνές"

    Κάθε Σάββατο & Κυριακη στις 10:00 ένα δίωρο μουσικό αφιέρωμα στις 'Μεγάλες φωνές" του ελληνικού πενταγράμμου.


    Rock & Pop

    Ο Dj Antonis σας ξεσηκώνει με όλες τις μεγάλες επυτυχίες της Rock & Pop μουσικής σκηνής

    10:30 - 13:00 "Όλα στο Multi"

    Καθημερινά συντροφιά σας η Μαίρη Σκέτου για να μαθαίνετε όλα τα νέα της ημέρας!


    10...ΝΤΑΝ "Όλοι αυτοί που ξενυχτάν"

    Από Δευτέρα έως Παρασκευή ο Δημήτρης Σκέτος και "Όλοι αυτοί που ξενυχτάν" έχουν ραντεβού στο DGradio One


    Σ/Κ παρέα με τις "Μεγάλες Φωνές"

    Κάθε Σάββατο & Κυριακη στις 10:00 ένα δίωρο μουσικό αφιέρωμα στις 'Μεγάλες φωνές" του ελληνικού πενταγράμμου.


    Rock & Pop

    Ο Dj Antonis σας ξεσηκώνει με όλες τις μεγάλες επυτυχίες της Rock & Pop μουσικής σκηνής

    DGradio One Live

  • Our news

    ΤΟ DGRADIO ONE ΚΑΙ ΣΤΟ lIVE 24

    Aπό τις 27/8/2018 ακούτε το DGradio One και μέσα από το ραδιοφωνικό κατάλογο του Live24.gr

    Listen Here


    DGradio One Chat Room

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !!!

    Κάντε νέους φίλους,συζητήστε με τους ακροατές και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς απολαμβάνοντας τη μουσική του DGradio One!

    GET CHAT

    Αγαπημένοι καλλιτέχνες

    ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΟΤΗΣ

    Νο 1


    ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΛΕΝΑ

    Νο 2


    ΖΗΝΑ ΠΕΓΚΥ

    Νο 3


    ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    Νο 4


    ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

    Νο 5


    ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    Νο 6

  • Gallery

    Let's Dance

    Όλοι αυτοί που ξενυχτάν

    Όλα στο Multi

    DGradio One

    Live24

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

    DGradio One

  • Video

    Αθήνα μου

    Παραδόθηκα σε σένα

    Χορεύω

    Δύο μέτρα ουρανός

    Απόφαση καρδιάς

    Στην καρδιά

    Τα πιο μεγάλα σ'άγαπώ

    Ώρες μικρές

    Καταστροφή

    Σκάσε ένα φιλί

    Απ'το βορρά μέχρι το νότο

    Σου μιλώ και κοκκινίζεις

    Θες

    Βασιλιάς της μοναξιάς μου

    Εδώ και τώρα

    Σ'αγαπώ

    Παρασύρομαι

    Μίλα μου

    Έλα έλα

    Κάνε σαματά

  • Our Location

    DGradio One

    Creece
    Corinth

    Contact Us

    Telephone: (+30) 6974654912
    E-mail: info@dgradio.one


    Advertise your business

    Call us Now

    Αν θες να διαφημίσεις την επιχείρησή σου με συνέπεια και επαγγελματισμό τότε το DGradio One είναι η λύση! Για ραδιοφωνικά spot,στατική διαφήμιση στο site ή χορηγία εκπομπής επικοινώνησε μαζί μας στο e-mail του DGradio One: ΕΔΩ

  • Privacy Policy [Προσωπικά δεδομένα]

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

    Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σε χαρακτηρίζει,όπως για παράδειγμα το όνομά σου,η διεύθυνσή σου,το τηλέφωνό σου,τα ενδιαφέροντά σου, οι επιδόσεις σου στο σχολείο,οι φωτογραφίες σου,οι απόψεις σου κ.α. Μερικές φορές τα προσωπικά σου δεδομένα αφορούν ιδιαίτερα ευαίσθητα στοιχεία της ιδιωτικής σου ζωής,όπως στο θρήσκευμά σου,στις πολιτικές σου πεποιθήσεις κλπ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Στην Ελλάδα, όπως και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει ειδική νομοθεσία που προστατεύει τα άτομα από την ανεξέλεγκτη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων. Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων είναι ο αρμόδιος φορέας για την εφαρμογή αυτής της νομοθεσίας (νόμοι 2472/1997 και 3471/2006). Ως βασικός κανόνας ισχύει ότι για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα προσωπικά σου δεδομένα για έναν συγκεκριμένο σκοπό πρέπει να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεσή σου και, σε αρκετές περιπτώσεις, τη συναίνεση των γονιών σου. Με αυτό εννοούμε ότι, αφού προηγουμένως έχεις ενημερωθεί ακριβώς για το ποιος είναι αυτός που θέλει να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σου, για ποιον λόγο θέλει να τα χρησιμοποιήσει, ποια στοιχεία σου θέλει να πάρει και με ποιους θα τα μοιραστεί, έχεις δεχθεί και έχεις πει με σαφή τρόπο ότι συμφωνείς. Η συγκατάθεση είναι ο γενικός κανόνας, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Για παράδειγμα κάποιοι οργανισμοί, όπως π.χ. ο δήμος ή το σχολείο σου, μπορούν να επεξεργάζονται συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Αυτό συμβαίνει γιατί τα δεδομένα σου είναι απαραίτητα για να εκτελέσουν το έργο τους και αυτό συνήθως ορίζεται σε κάποιο νόμο.

    *ΣΗΜΕΙΟΣΗ

    Το DGradio One δεσμεύεται να διατηρεί απόρρητα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / ακροατών του και να μην τα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών του σε τρίτους, που δε σχετίζονται με την ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη / ακροατή, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

  • Privacy Policy [Προσωπικά δεδομένα]

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

    Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σε χαρακτηρίζει,όπως για παράδειγμα το όνομά σου,η διεύθυνσή σου,το τηλέφωνό σου,τα ενδιαφέροντά σου, οι επιδόσεις σου στο σχολείο,οι φωτογραφίες σου,οι απόψεις σου κ.α. Μερικές φορές τα προσωπικά σου δεδομένα αφορούν ιδιαίτερα ευαίσθητα στοιχεία της ιδιωτικής σου ζωής,όπως στο θρήσκευμά σου,στις πολιτικές σου πεποιθήσεις κλπ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Στην Ελλάδα, όπως και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει ειδική νομοθεσία που προστατεύει τα άτομα από την ανεξέλεγκτη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων. Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων είναι ο αρμόδιος φορέας για την εφαρμογή αυτής της νομοθεσίας (νόμοι 2472/1997 και 3471/2006). Ως βασικός κανόνας ισχύει ότι για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα προσωπικά σου δεδομένα για έναν συγκεκριμένο σκοπό πρέπει να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεσή σου και, σε αρκετές περιπτώσεις, τη συναίνεση των γονιών σου. Με αυτό εννοούμε ότι, αφού προηγουμένως έχεις ενημερωθεί ακριβώς για το ποιος είναι αυτός που θέλει να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σου, για ποιον λόγο θέλει να τα χρησιμοποιήσει, ποια στοιχεία σου θέλει να πάρει και με ποιους θα τα μοιραστεί, έχεις δεχθεί και έχεις πει με σαφή τρόπο ότι συμφωνείς. Η συγκατάθεση είναι ο γενικός κανόνας, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Για παράδειγμα κάποιοι οργανισμοί, όπως π.χ. ο δήμος ή το σχολείο σου, μπορούν να επεξεργάζονται συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Αυτό συμβαίνει γιατί τα δεδομένα σου είναι απαραίτητα για να εκτελέσουν το έργο τους και αυτό συνήθως ορίζεται σε κάποιο νόμο.

    *ΣΗΜΕΙΟΣΗ

    Το DGradio One δεσμεύεται να διατηρεί απόρρητα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / ακροατών του και να μην τα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών του σε τρίτους, που δε σχετίζονται με την ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη / ακροατή, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Get in Site !